Καλώς ήλθατε

Βίλλα Κυβέλη
Πανοραμική άποψη

Τα καλύτερα διαμερίσματα στην Παραλία Μιλάτου 15 μέτρα από την παραλία . Είναι πολύ ήσυχα , όμορφα θα νιώσετε ζεστά και φιλόξενα και είναι δίπλα στη θάλασσα .

gr_nice-apartments-crete-greece
Αποτελούνται από επτά ανεξάρτητα διαμερίσματα πλήρως κλιματιζόμενα . Πάνω από 100 ικανοποιημένοι πελάτες έρχονται από όλη την Ευρώπη σχεδόν κάθε χρόνο.
άποψη από τη μικρή παραλία με άμμο που είναι μπροστά από τα διαμερίσματα  
kyveli_house_sea

Υπάρχουν επτά ανεξάρτητα διαμερίσματα με την δική του κουζίνα και τουαλέτα το καθένα . Τα διαμερίσματα 1 ,2 ,3 βρίσκονται περίπου 10 σκαλιά πάνω από το έδαφος ενώ τα τα 5,6,7,8 βρίσκονται στον πρώτο όροφο 25 σκαλιά ψηλότερα. Στην οροφή υπάρχει μια μεγάλη έκταση με ντους και καρέκλες για ηλιοθεραπεία , αν δεν θέλετε να σας βλέπουν άλλοι. Υπάρχει μια μικρή παραλία με άμμο με λίγες ομπρέλλες και καρέκλες που μπορείτε να πάρετε δωρεάν από το "Κυβέλη" σε απόσταση μόλις 15 μέτρα .Υπάρχουν και άλλες μοναχικές παραλίες σε απόσταση 1,5 Km.Καφετέριες και ταβέρνες είναι πολύ κοντά . Το "Κυβέλη" βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από το κέντρο του χωριού.

Τα διαμερίσματα καθαρίζονται 2 φορές την εβδομάδα Επίσης μπορείτε αν θέλετε να έχετε πρωϊνό σερβιρισμένο στο δωμάτιο σας .Θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να έχουμε προσωπική επαφή μαζί σας για να περάσετε ωραίες διακοπές διαφορετικές από τις οργανωμένες τουριστικές διακοπές. Ρωτήστε για τις τιμές μας και τις προσφορές μας .

 

 απόψεις από τον κήπο μας
gr_kiveli_home gr_beach_children
gr_sea_view_studio gr_view_garden2
gr_view_garden3 gr_view_garden1

 

 

 


1 Comment

παρακαλω την τιμή, για δικλινο, 1 εβδομαδα, για αυγουστο.
τηλ. 6977811906